Αθλητικά Νέα | Ειδήσεις | Sports3.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

[vc_row][vc_column][vc_column_text]1. Γενικά

H εταιρεία με την επωνυμία TeamWork ΙΚΕ, είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων του χρήστη του ιστότοπου, www.sports3.gr, με τον διακριτικό τίτλο “sports3.gr”.

Για την εταιρεία TeamWork ΙΚΕ ο σεβασμός και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί προτεραιότητα και ως εκ τούτου δεσμευόμαστε να διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή. Κατανοούμε και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι είστε ενήμεροι και ενδιαφέρεστε για τα προσωπικά σας δεδομένα.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (Ν. 4624/2019), καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

2. Ποιοι είμαστε

Η TeamWork ΙΚΕ (εφεξής η «Εταιρεία»), που εδρεύει στην Καλλιθέα, οδός Παναγή Τσαλδάρη, αρ. 333, ΑΦΜ 801319950, Δ.Ο.Υ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, είναι εταιρεία δραστηριοποιούμενη στον χώρο της Επικοινωνίας και του Αθλητισμού. Μέσω του ιστότοπού της “sports3.gr” προσφέρει υπηρεσίες ειδησεογραφικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου με σημείο αναφοράς τον αθλητισμό.

3. Επεξήγηση βασικών όρων

Προσωπικό δεδομένο: κάθε πληροφορία που αφορά και ταυτοποιεί ένα άτομο, όπως στοιχεία αναγνώρισης (ονοματεπώνυμο, ηλικία, κατοικία, επάγγελμα, οικογενειακή κατάσταση, στοιχεία επικοινωνίας κλπ.), φυσικά χαρακτηριστικά (βάρος, ύψος κλπ), εκπαίδευση (τίτλοι σπουδών, βαθμοί), εργασία (προϋπηρεσία, εργασιακή συμπεριφορά κλπ), οικονομική κατάσταση (έσοδα, περιουσιακά στοιχεία, οικονομική συμπεριφορά), ενδιαφέροντα, δραστηριότητες, συνήθειες. Το άτομο (φυσικό πρόσωπο) στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα ονομάζεται υποκείμενο των δεδομένων.

Ευαίσθητα Προσωπικά δεδομένα : η φυλετική ή εθνική προέλευση, τα πολιτικά φρονήματα, οι θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, η συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, γενετικά ή βιομετρικά δεδομένα με σκοπό την αδιαμφισβήτητη ταυτοποίηση προσώπου, δεδομένα που αφορούν στην υγεία του υποκειμένου, δεδομένα που αφορούν στην ερωτική του ζωή ή τον γενετήσιο προσανατολισμό, οι ποινικές διώξεις και καταδίκες, καθώς και η συμμετοχή σε συναφείς με τα ανωτέρω ενώσεις προσώπων.

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων : κάθε πράξη που πραγματοποιείται, με ή χωρίς τη χρήση υπολογιστών, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή και καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση και η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.

Υπεύθυνος επεξεργασίας: το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που, μόνα ή από κοινού με άλλα, καθορίζουν τους σκοπούς και τον τρόπο της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Εκτελών την επεξεργασία: το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για λογαριασμό του υπεύθυνου της επεξεργασίας.

Αποδέκτης: το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας, στα οποία κοινολογούνται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, είτε πρόκειται για τρίτον είτε όχι.

Συγκατάθεση του υποκειμένου των δεδομένων: κάθε ένδειξη βουλήσεως, ελεύθερη, συγκεκριμένη, ρητή και εν πλήρει επιγνώσει, με την οποία το υποκείμενο των δεδομένων εκδηλώνει ότι συμφωνεί, με δήλωση ή με σαφή θετική ενέργεια, να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν.

Παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα: η παραβίαση της ασφάλειας που οδηγεί σε τυχαία ή παράνομη καταστροφή, απώλεια, μεταβολή, άνευ άδειας κοινολόγηση ή πρόσβαση σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που διαβιβάστηκαν, αποθηκεύτηκαν ή υποβλήθηκαν κατ’ άλλο τρόπο σε επεξεργασία.

4. Κατηγορίες Υποκειμένων των Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας και καλύπτονται από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, αφορούν στους χρήστες του παρόντος ιστότοπου και αυτούς που αλληλεπιδρούν με τα κοινωνικά δίκτυα του ιστότοπου.

5. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε

Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε είναι τα απολύτως αναγκαία για τον εκάστοτε σκοπό που επιδιώκουμε. Πιο συγκεκριμένα ενδέχεται να συλλέγουμε, ενδεικτικά, τα παρακάτω:

  • Δεδομένα αναγνώρισης : όνομα, επίθετο·
  • Δεδομένα επικοινωνίας : τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου·
  • Στοιχεία τα οποία δηλώνετε περαιτέρω στη φόρμα επικοινωνίας ή σε λοιπές επικοινωνίες σας μαζί μας, π.χ. μέσω μηνύματος στα social media μας·
  • Δεδομένα περιήγησης στο Διαδίκτυο, χρήσης Ιστοσελίδας & Επικοινωνίας και δεδομένα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης : παρακολουθούμε την αλληλεπίδρασή σας με τους λογαριασμούς της Εταιρείας μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρατηρούμε πώς χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας και εάν ανοίγετε ή προωθείτε τις επικοινωνίες μας και λαμβάνουμε πληροφορίες που συλλέγονται μέσω cookies. Λεπτομέρειες σχετικά με την χρήση των cookies μπορείτε να βρείτε στην Πολιτική Cookies του ιστότοπου·
  • Άλλα στοιχεία : στο πλαίσιο των Διαγωνισμών μας, μπορεί να επεξεργαστούμε δεδομένα, όπως φωτογραφίες του νικητή.

6. Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Εταιρεία μας διαθέτει δικές της σελίδες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, Twitter). Να σας υπενθυμίσουμε ότι οι σελίδες αυτές είναι δημόσια προσβάσιμες και οποιοδήποτε περιεχόμενο, σχόλιο, πληροφορία προσωπικού χαρακτήρα παραθέτετε εκεί, θα είναι ορατά στο ευρύ κοινό. Για τον λόγο αυτό, σας συνιστούμε να είστε προσεκτικοί με το περιεχόμενο των πληροφοριών που μοιράζεστε.

Πληροφορίες για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από τα κατά περίπτωση μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα βρείτε στις Πολιτικές Απορρήτου αυτών.

7. Πώς συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα απευθείας από εσάς μέσω διαδικτυακής φόρμας είτε όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω των σελίδων μας στα social media είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ορισμένα προσωπικά δεδομένα σας συλλέγονται μέσω cookies και τρίτων παρόχων, όπως η Google.

8. Σκοποί επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα τα επεξεργαζόμαστε μόνο για τον εκάστοτε σκοπό που επιδιώκουμε. Ενδεικτικά, χρησιμοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για:

  • να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας·
  • να επικοινωνούμε μαζί σας προκειμένου να απαντήσουμε σε οποιοδήποτε ερώτημα μας έχετε θέσει ή να ικανοποιήσουμε οποιοδήποτε αίτημά σας·
  • να σας στέλνουμε ενημερωμένο περιεχόμενο μέσω ειδοποιήσεων “push notification”·
  • να σας στέλνουμε το newsletter μας·
  • να διαχειριζόμαστε τον ιστότοπό μας και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε.
  • να συμμορφωνόμαστε με έννομες υποχρεώσεις μας.

9. Νόμιμη βάση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Η Εταιρεία επεξεργάζεται προσωπικά σας δεδομένα μόνο εφόσον υπάρχει σχετική νομιμοποιητική βάση.

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που γίνεται για την παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς, βασίζεται στη σύναψη και εκτέλεση σύμβασης ή -κατόπιν αιτήματός σας- σε προπαρασκευαστικές ενέργειες για τη σύναψη και εκτέλεση σύμβασης.

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που γίνεται για σκοπούς marketing, προωθητικών ενεργειών ή προς δική σας διευκόλυνση / εξυπηρέτηση και παροχή προνομίων βασίζεται στη συγκατάθεσή σας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για τους σκοπούς έννομων συμφερόντων μας που δεν έχουν σοβαρό αντίκτυπο στα θεμελιώδη δικαιώματα και τις ελευθερίες σας ή για σκοπούς συμμόρφωσής μας προς την εθνική ή/και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

10Πότε και πώς διαβιβάζουμε σε άλλους τα προσωπικά σας δεδομένα

Τα προσωπικά σας δεδομένα τίθενται σε επεξεργασία εσωτερικά στην Εταιρεία από το απολύτως απαραίτητο για τον σκοπό αυτό προσωπικό, το οποίο τηρεί όρους εμπιστευτικότητας και εχεμύθειας.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας, συμβαλλόμαστε με τρίτους συνεργάτες οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό μας. Έτσι, μπορεί να χρειαστεί να μοιραστούμε μαζί τους τα προσωπικά σας δεδομένα. Ωστόσο, μοιραζόμαστε μαζί τους μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα που είναι απαραίτητα για να παρέχουν τις υπηρεσίες που τους ζητάμε και εξασφαλίζουμε ότι διαθέτουν τα κατάλληλα μέτρα ασφάλειας και προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων, τα επεξεργάζονται μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες μας και προς εκπλήρωση της μεταξύ μας σύμβασης και δεν τα χρησιμοποιούν για άλλους σκοπούς.

Οι τρίτοι αυτοί αποδέκτες μπορεί να είναι, ενδεικτικά, πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου, πάροχοι υπηρεσιών marketing, πάροχοι υπηρεσιών IT κ.ά., με τους οποίους συνεργάζεται η Εταιρεία και υπόκεινται στους ειδικούς αυστηρούς όρους επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που έχουν συμφωνήσει με την Εταιρεία ως Υπεύθυνη Επεξεργασίας. H Εταιρεία απαιτεί από τους υπαλλήλους της, τους συντηρητές του ιστότοπού της, καθώς και τους τρίτους συνεργάτες της να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, συμπεριλαμβανομένων των κατάλληλων πολιτικών και διαδικασιών, ώστε να προστατεύουν και να αποτρέπουν την αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων που επεξεργάζονται, στο πλαίσιο της εκτέλεσης της εργασίας τους.

Περαιτέρω, τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να διαβιβαστούν στις αρμόδιες Αρχές (π.χ. δικαστικές αρχές, ελληνική αστυνομία, ελεγκτικούς φορείς) και αποκλειστικά και μόνο σε αυτές, όταν αυτό επιβάλλεται από διάταξη νόμου ή δικαστική απόφαση ή εισαγγελική παραγγελία, καθώς και για την προστασία των δικαιωμάτων της Εταιρείας.

Δεν προσφέρουμε, ούτε πουλάμε τα προσωπικά δεδομένα σας.

11. Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων εκτός ΕΕ

Καταρχήν, τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε δεν διαβιβάζονται ούτε υπόκεινται σε επεξεργασία εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε κάθε περίπτωση, δεσμευόμαστε πως δεν πρόκειται να διαβιβαστούν προσωπικά σας δεδομένα εκτός ΕΕ δίχως να διασφαλιστεί το επαρκές επίπεδο προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

12. Χρόνος και Μέσα Αποθήκευσης Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία υποβάλλονται στους ανωτέρω σκοπούς επεξεργασίας θα τηρούνται από την Εταιρεία μας για την περίοδο που κρίνεται απολύτως απαραίτητη για την εκπλήρωση των ανωτέρω σκοπών και σύμφωνα με την νομοθεσία.

Αναγκαία προσωπικά δεδομένα, που αφορούν στις συναλλαγές του υποκειμένου των δεδομένων με την Εταιρεία,  καθώς και στην ενημέρωση, συγκατάθεση και άρση της συγκατάθεσής του για την επεξεργασία των δεδομένων του, θα παραμένουν ως πληροφορίες για όσο διάστημα κρίνεται απαραίτητο και σύμφωνα με τη νομοθεσία προς διασφάλιση της απόδειξης της νομιμότητας της επεξεργασίας των δεδομένων από την Εταιρεία, διασφάλιση των έννομων αξιώσεων των μερών και συμμόρφωση της Εταιρείας με τις έννομες υποχρεώσεις της.

Τα δεδομένα που σας αφορούν και τα οποία επεξεργαζόμαστε βάσει της συγκατάθεσής σας, ανάλογα με τον σκοπό επεξεργασίας, τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσής σας ή το πέρας του χρόνου για τον οποίο συμφωνήθηκε ότι δίνετε τη συγκατάθεσή σας ή μέχρις ότου δεν είναι πλέον χρήσιμα για εμάς.

Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται με ασφάλεια, κατά περίπτωση σε ηλεκτρονικούς και φυσικούς φακέλους, στον server και στο cloud back up τoυ ιστότοπού μας.

Για τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με το πού και για πόσο καιρό διατηρούνται τα προσωπικά σας δεδομένα παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε στο info@sport3.gr ή στο 210 9424299 .

13. Τα δικαιώματά σας

  •  Δικαίωμα στην ενημέρωση :

Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε ξεκάθαρη ενημέρωση σε σχέση με τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς. Για παράδειγμα, γιατί λαμβάνουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, πού θα αποθηκεύονται, για πόσο χρόνο, για ποιο λόγο και λοιπά.

  • Δικαίωμα στην πρόσβαση :

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα προσπαθήσουμε να σας εξυπηρετήσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε σε σχέση πάντα με τον εργασιακό μας φόρτο.

  • Δικαίωμα στη διόρθωση:

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διορθώσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εάν αυτά είναι εσφαλμένα ή μη επικαιροποιημένα.

  • Δικαίωμα στη διαγραφή / δικαίωμα στη λήθη:

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων από τους υπολογιστές μας και τα αρχεία μας υπό την προϋπόθεση ότι αυτό δεν αντιβαίνει σε νομικές και κανονιστικές υποχρεώσεις μας.

  • Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης:

Μπορείτε να κάνετε ανάκληση της συγκατάθεσής σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ακόμα και αν η επεξεργασία γινόταν με τη συγκατάθεσή σας. Αν η ανάκληση αυτή μας αφαιρεί την ικανότητα εκτέλεσης της σύμβασης την οποία έχουμε συμφωνήσει μαζί σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε ξανά μαζί μας και να βρούμε ένα νέο τρόπο συνεργασίας επωφελή και για τις δύο πλευρές.

  • Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία βάσει έννομων συμφερόντων:

Αν κρίνετε ότι έχετε έννομο συμφέρον, έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας.

  • Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων:

Έχετε το δικαίωμα να μεταφέρετε τα δεδομένα σας από τη βάση δεδομένων μας σε άλλη.

  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας:

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας (π.χ. μπορούμε να τα αποθηκεύσουμε αλλά όχι και να τα χρησιμοποιήσουμε ή να τα επεξεργαστούμε) σύμφωνα με ό,τι ορίζει ο Γενικός Κανονισμός.

  • Δικαίωμα στην απενεργοποίηση των Cookies:

Έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε εσείς αν και ποια cookies θα αποδεχτείτε, με εξαίρεση τα απαραίτητα, δηλαδή τα απολύτως αναγκαία για τη λειτουργία του ιστότοπού μας.

Τέλος, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια Ελληνική ανεξάρτητη αρχή, η οποία είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (http://www.dpa.gr/).

14 .Δεδομένα Ειδικής Κατηγορίας

Η Εταιρεία  δεν συλλέγει ούτε απαιτεί την κοινοποίηση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο λειτουργίας του www.sports3.gr και της παροχής των υπηρεσιών της εν γένει.

15. Ασφάλεια – Μέτρα που λαμβάνουμε για την προστασία των δεδομένων σας

Όταν μας δίνετε τα προσωπικά σας δεδομένα, λαμβάνουμε μέτρα προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι αυτά τηρούνται με ασφάλεια. Προκειμένου να προστατευθούν τα προσωπικά σας δεδομένα, λαμβάνουμε φυσικά, τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προστασίας τους είτε αυτά βρίσκονται σε υλική είτε σε ηλεκτρονική μορφή. Ενημερώνουμε και ελέγχουμε την τεχνολογία ασφαλείας που χρησιμοποιούμε σε διαρκή βάση. Περιορίζουμε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε εκείνους μόνο τους εργαζόμενους που χρειάζεται να γνωρίζουν τα δεδομένα αυτά, προκειμένου να παρέχουν οφέλη ή υπηρεσίες σε εσάς. Επιπλέον, εκπαιδεύουμε τους εργαζόμενους ως προς τη σημασία της εμπιστευτικότητας και διατήρησης του απορρήτου και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων. Μεταξύ άλλων, έχουμε εφαρμόσει τα παρακάτω τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και διαδικασίες για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από οποιαδήποτε απώλεια, αλλοίωση, παράνομη επεξεργασία ή μεταβολή:

  • ανωνυμοποίηση / ψευδωνυμοποίηση, όπου είναι δυνατό˙
  • χρήση antivirus·
  • πρόσβαση στα ηλεκτρονικά μέσα της επιχείρησης μόνο με κωδικό·
  • ανίχνευση και διαχείριση περιστατικών παραβίασης ασφαλείας·
  • τήρηση αντιγράφων ασφαλείας·
  • ελαχιστοποίηση δεδομένων·
  • αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς εσάς με χρήση πρωτόκολλων ασφαλείας που εγγυώνται, στο μέτρο του δυνατού, την αποτροπή διαρροής δεδομένων·
  • μέτρα για την φυσική ασφάλεια έντυπου υλικού και IT συσκευών, όπως κλείδωμα ερμαρίων με έγγραφα, σύστημα πυροπροστασίας, σύστημα συναγερμού.

Επιπλέον το www.sports3.gr διαθέτει πιστοποιητικό SSL. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται με έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

16. Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή τη χρήση cookies από εμάς ή για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας στέλνοντας email στο info@sports3.gr ή καλώντας μας στο 210 9424299.

17. Πληροφορίες Έκδοσης – Αλλαγές και Ενημερώσεις

Η παρούσα Πολιτική ενημερώθηκε τελευταία φορά την 29/1/2021. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε και επικαιροποιούμε την παρούσα Πολιτική σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς ειδοποίηση προς εσάς, πλην της ανάρτησης της επικαιροποιημένης Πολιτικής στον ιστότοπό μας. Θα πρέπει να ελέγχετε τον ιστότοπό μας συχνά για να ενημερώνεστε για την τρέχουσα και ισχύουσα Πολιτική Απορρήτου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA

Εξάστερη «βασίλισσα» [vds]

La Liga: «Πυροβολεί» ακατάπαυστα η Ρεάλ. Μια ακόμα ποδοσφαιρική «παράσταση» των Μαδριλένων που συνοδεύτηκε από 6 γκολ.

newsroom

23.09.2021 | 01:28

Ασταμάτητο το εξπρές Παρί [vds]

Ligue 1: Τράβηξαν… 21 οι Παριζιάνοι. Έβδομη νίκη σε επτά ματς και το «τρένο» από τη γαλλική πρωτεύουσα δεν σταματιέται.

newsroom

23.09.2021 | 00:44

Serie A:  Η Μίλαν μπορεί και χωρίς τους σταρ

Αν και απόντες οι τραυματίες, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ολιβιέ Ζιρού η Μίλαν κατάφερε να πετύχει την 4η εφετινή της νίκη (έχει και μία ισοπαλία), με 2-0 επί της Βενέτσια. Τα γκολ του 22χρονου Ισπανού μέσου, Μπραχίμ Ντίαθ και του Γάλλου αμυντικού, Τεό Ερναντές, λίγο πριν από το τέλος, χάρισαν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στους «ροσονέρι», […]

Αγγελική Βύζικα

23.09.2021 | 00:28

Με φόντο τους Αγώνες του 2024 [vid]

Αυγενάκης - ΕΟΕ: Συνάντηση για το Παρίσι 2024. Ο υφυπουργός συνάντησε το νέο προεδρείο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Στο επίκεντρο και η 25η Γ.Σ. των εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών.

newsroom

23.09.2021 | 00:08